Maarten Nieuwenstein
Mijn naam is Maarten Nieuwenstein, eigenaar en oprichter van HIT Personal Training. Vanaf mei 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf HIT Personal Training, dit met erg veel passie en plezier voor het trainen en begeleiden van mensen! Hoe mooi is het om een doel met iemand te bereiken waarmee je iemand heel gelukkig maakt!? Hierdoor ben ik zo geïnspireerd geraakt en daardoor breng ik mijn kennis en passie graag over op één ieder die met ons aan de slag wil gaan!
In de afgelopen jaren heb ik MBO Sport en Bewegen afgrond, daarbij mijn Fitvak A fitnessinstructeur en Fitvak B personal trainer behaald. Vervolgens doorgegaan naar de HAN en daar HBO ALO (academie lichamelijke opvoeding) afgerond. Dit met een expertise op het gebied van voeding en krachttraining. Daarna een 2 jaar aan het werk geweest als personal trainer en ondertussen 5 jaar werkzaam (langzaam afbouwend) als sportdocent op het Rijnijssel. Wat ik heb gemerkt is dat mijn grootste passie het begeleiden van mensen naar hun fysieke doel! Vandaar de start en opbouw van HIT Personal Training!
Wanneer ga jij de uitdaging aan om bij ons te komen trainen en te werken aan jouw algehele gezondheid?
Hallo,
ik ben Milan van Leth, 21 jaar oud en ik woon in Molenhoek. Momenteel ben ik bezig met de opleiding sport en bewegen op het ROC in Boxmeer. Ik voetbal en speel in het eerste elftal van Eendracht’30. Tevens ben ik zelf ook veel te vinden in de sportschool en heb ik een specialisatie in bokstraining.

Lijkt het jou wat om samen aan jouw kickbokstechnieken 1 op 1 te werken? Ik help je graag verder hiermee! Tijdens de trainingen gaan we volle bak om maximale resultaten behalen!

Als jullie vragen hebben, stel ze gerust.
Tot snel.
Sportieve groet

Milan

Milan van Leth
Rick Pruim

He toppers,

Mijn naam is Rick Pruim, ik ben 22 jaar en ik woon in Driel! Vorige week heb ik mijn diploma behaald voor Fitnesstrainer A. Volgend schooljaar ga ik van start met Fitnesstrainer B zodat ik daarna een Certified Personal Trainer ben! Zelf ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en voetbal ik 3 keer in de week.
Het afgelopen jaar ben ik bij HIT binnen gekomen als stagiair en ondertussen vaste werknemer geworden! Erg veel zin om samen met iedereen bij HIT jouw doelen te behalen!
Ik hoop jullie allemaal snel te zien, want everybody can do HIT!
Tot snel topper!

Groetjes Rick

Hallo toppers!

Mijn naam is Koen van de Geer en ik ben 24 jaren jong. Vanaf dag één ben ik  werkzaam bij HIT Personal Training waar ik verschillende doelgroepen met veel plezier en passie training geef.  Momenteel heb ik al 6 jaar lang verschillende ervaringen op mogen doen op het gebied van training en gezondheid.
Aantal jaren geleden heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen van het CIOS waar ik de stream Fitness & Health coördinator heb afgerond. Na de zomer begin ik aan mijn laatste schooljaar op de HAN (hogeschool Arnhem-Nijmegen) waar ik de opleiding ALO (academie lichamelijke opvoeding) volg.
Bij vragen help ik je graag verder!
Wanneer kom jij mee trainen?
Tot dan,

Koen van de Geer

Koen van de Geer
Lisa Hesseling

Hee allemaal!

Mijn naam is Lisa Hesseling (23). Ik ben mijn stage begonnen bij HIT personal training. Begin dit jaar heb ik mijn Fitnesstrainer A diploma gehaald en nu ben ik in de avond uren werkzaam bij HIT personal training. Dit doe ik met veel plezier. Eind dit jaar ga ik verder voor fitnesstrainer B. In het dagelijks leven werk ik fulltime bij Gami (Automaterialen) waar ik verschillende verantwoordelijkheden heb. Op sportief gebied doe ik aan voetbal bij Spero dames 2 en train ik regelmatig mee bij HIT personal training.
Als ik u ergens mee kan helpen, sta ik graag voor u klaar.
Hopelijk tot gauw!
Sportieve groet,

Lisa Hesseling

Hallo fanatiekelingen, mijn naam is Joris van de Geer en ik ben 21 jaar.

Vorig schooljaar ben ik afgestudeerd op het CIOS. Dit schooljaar heb ik mijn propedeuse fysiotherapie behaald. Ik heb veel zin om te starten aan mijn tweede leerjaar in september.
Ik ben nu 4.5 jaar werkzaam in de fitness en heb bij verschillende bedrijven ervaring mogen opdoen. Al mijn ervaring in de fitness, fysio en revalidatietraining breng ik graag naar jullie over tijdens een intensieve HIT training!
Als je vragen hebt kan je deze altijd aan mij stellen en dan help ik je graag verder.
Everybody can do HIT!
Tot snel,

Joris van de Geer

Joris van de Geer
Koen Stofbergen
Beste sporters,

mijn naam is Koen Stofbergen en ik ben 23 jaar. Ik volg de opleiding sport en bewegen op het Astrum college. In mijn eerste leerjaar heb ik mijn fitvak A diploma gehaald. Dit schooljaar heb ik mijn fitvak B afgerond met behulp van HIT personal training en Maarten Nieuwenstein.

Ik ben nu 2 jaar werkzaam in de fitness als begeleider/trainer en wil hier nog vele jaren aan toevoegen! Gaan wij samen resultaten behalen bij HIT Personal Training? Ik help je graag om jouw doelen te behalen! Mocht je vragen hebben, kan je deze altijd vragen of mij een berichtje sturen. Ik help je met alle plezier!

You can do (H)IT!

Groet Koen!
Beste sporters,
Mijn naam is Dennis van Heeswijk, 24 jaar.
In 2017 heb ik de studie Sport en Bewegen niveau 4 afgerond in Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik o.a training aan studenten met over/onder- gewicht gegeven. Door te zien wat het trainen met de studenten deed was ik verkocht en wist ik dat dit het voor mij was.
Tijdens de opleiding heb ik mijn fitness trainer A diploma mogen halen en ben daarna ben ik meteen actief geworden in de fitness.
Ik heb in de afgelopen twee jaar op verschillende plekken in de fitness/ personal training mogen werken en zal nu mijn carrière voortzetten bij HIT-Personal training!
Wat je doel ook is, samen gaan we er tegenaan!
Groetjes,
Dennis van Heeswijk
Dennis van Heeswijk

Training of advies op maat?

Neem contact op voor prijsopgave

Neem contact opVul het formulier hieronder in

HIT Personal Training

Heb je vragen over HIT Team Training? Maarten Nieuwenstein Tel: 0613279979 E-mail: info@hitpersonaltraining.nl Of stuur een bericht via het contactformulier