HIT Personal Training

Waarom HIT Personal Training?

Train je zelfstandig altijd tot het gaatje? Dat denken wij dus niet. Ervaar een training en ga volle bak tijdens een training mét Personal Trainer om zo het maximale resultaat te behalen! Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met behulp van onze HIT Personal Training!

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Wij helpen jou met behulp van een intakegesprek waarbij we alles wat betreft voeding gaan doornemen. Denk aan een voedingsadvies en diverse voedingsschema’s. Jouw progressie houden we bij met een maandelijkse vetpercentagemeting met behulp van een 4 punt huidplooimeting en gewichtsmeting. De hulp die wij jou hierin aanbieden zorgt niet direct voor dat er resultaat wordt behaald, nee. Wanneer jij dit voedingsadvies en schema(s) strak aanhoud zorgt dit voor een geweldig beachbody resultaat! Dit in geen maanden, maar slechts weken!

Bij HIT Personal Training gaan wij niet voor minimale resultaten, wij gaan voor het maximale resultaat! Ga het dagelijks leven door met een gezond, strak en stressvrij lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd. Dit willen wij met jou voor elkaar krijgen precies op de manier die voor jou goed voelt. Wil je hier geen 8 weken maar 12 weken over doen? Ook dat kan bij ons, zolang jij je hier maar goed bij voelt en het kan bijdragen aan een leven lang gezond bewegen en leven. Dromen komen uit bij HIT Personal Training!

Bij HIT Personal Training zijn wij overtuigd van onze manier van trainen, doelend op voorgaande behaalde resultaten. Tijdens training zijn wij continu bezig met het instrueren van jou wat betreft beweging, voeding en andere tricks om het ultieme lichaam te krijgen van jouw dromen. Lukt dit niet alleen dan gaat het bij ons zeker lukken! Met jouw motivatie, onze kennis en inzet van beide is een beachbody dichterbij dan ooit! Ga voor een gezonde toekomst en vraag jouw Personal Training vandaag nog aan in het contactformulier onderaan de pagina!

Personal / Duo / Tripple Training

Personal Training: € 54,95 excl. btw (9%) per uur
Duo Training: € 39,95 excl. btw pp per uur
Tripple Training: € 34,95 excl. btw pp per uur

Personal trainer Elst voor de beste resultaten!

Iedereen weet dat sporten erg goed voor de gezondheid is, echter zijn er veel mensen die niet aan sporten doen. De reden? Voor veel mensen is sporten niet leuk. Juist daarom zijn wij van HIT personal training een geweldige mogelijkheid. Wij zorgen er namelijk voor dat sporten weer leuk wordt. Echter zorgen wij er wel voor dat de gewenste resultaten behaald zullen worden. Onze personal trainer Elst zal ervoor zorgen dat jij op een efficiënte manier leert sporten. Wij werken namelijk met HIT trainingen. Dit staat voor High Intensity Training, tijdens deze trainingen lever je veel inspanning in een korte periode.

Traject op maat?

Neem contact op!

Personal trainer Elst speciaal voor jou!

Wanneer u kiest voor een personal trainer Elst, dan is deze er speciaal voor jou. Wij hebben namelijk personal trainers voor zowel jong als oud. De trainingen die wij geven worden aangepast aan het niveau van de sporter. Wij zorgen ervoor dat iedereen profijt heeft van onze trainingen. Dankzij de HIT trainingen zal jij weer in topvorm verkeren!

Houd jij er niet van om alleen te trainen? Dan zijn onze groepslessen misschien wel wat voor jou! De groepslessen worden net als de personal training lessen voor iedereen aangeboden. Het maakt hierbij dus niet uit of je nou jong of oud bent. Wij zullen er bij de groepslessen ook voor zorgen dat jij individueel begeleidt wordt. Wij hopen jou snel bij een van onze trainingen te zien!

Meer info of direct aanmelden?Vul het formulier hieronder in

sporten

Heb je vragen over HIT Personal Training? Maarten Nieuwenstein Tel: 0613279979 E-mail: info@hitpersonaltraining.nl Of stuur een bericht via het contactformulier