HIT Small Group Training

Waarom HIT Small Group Training?

Train je samen met een bekende altijd tot het gaatje? Dat denken wij dus niet. Ervaar een HIT Small Group Training en ga volle bak tijdens een training mét Personal Trainer om zo het maximale resultaat te behalen! Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met behulp van onze HIT Small Group Training!

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Wij helpen jou met behulp van een intakegesprek waarbij we alles wat betreft voeding doornemen. Denk aan een voedingsadvies en diverse voedingsschema’s. Jouw 0-meting en progressie houden we bij met een maandelijkse vetpercentagemeting in de vorm van een 4 punt huidplooimeting en gewichtsmeting. De hulp die wij jou hierin aanbieden zorgt niet direct voor resultaat, nee. Wanneer jij dit voedingsadvies en schema(s) strak aanhoud zorgt dit voor het lichaam waar je altijd al van droomde! Dit in geen maanden, maar slechts weken!

Tijdens een HIT Small Group Training zal je samen trainen met hooguit 3 andere sportievelingen. Een groep van maximaal 4 personen bij elkaar dus! Hierdoor blijft de begeleiding wat betreft houding, motivatie en uitdaging maximaal! Verstoppen om uit te rusten zit hier niet bij, juist dat zorgt voor optimaal resultaat! De Small Group Training is iedere dag in de ochtend en avond in te plannen. Ook kan dit samen met een bekende worden ingepland om zo samen te werken aan top resultaten!

Behaal persoonlijke doelen!

Bij de HIT Small Group Training gaan wij niet voor minimale resultaten, wij gaan voor het maximale resultaat! Ga het dagelijks leven door met een gezond, strak en stressvrij lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd. Dit willen wij met jou voor elkaar krijgen precies op de manier die voor jou goed voelt. Wil je hier geen 8 weken maar 12 weken over doen? Ook dat kan bij ons, zolang jij je hier maar goed bij voelt en het kan bijdragen aan een leven lang gezond bewegen en leven. Dromen komen uit bij HIT Personal Training!

Bij de HIT Small Group Training zijn wij continu bezig met het instrueren van jou wat betreft beweging, voeding en andere tricks om het ultieme lichaam van jouw dromen te krijgen. Lukt dit niet alleen dan gaat het bij ons zeker lukken! Met jouw motivatie, onze kennis en inzet van beide is een beachbody dichterbij dan ooit! Ga voor een gezonde toekomst en vraag jouw Small Group Training vandaag nog aan in het contactformulier onderaan de pagina!

HIT Club TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 32,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 61,95 incl. btw
Onbeperkt p/w training: € 84,95 incl. btw
Strippenkaart (10x):
 € 89,95 incl. btw
Studenten met een studentenkaart ontvangen 30% korting op het abonnement!

HIT Kids & Jeugd TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 20,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 29,95 incl. btw
3x p/w training: 
€ 39,95 incl. btw
Strippenkaart (10x): € 74,95 incl. btw

HIT Team TrainingTeamtraining voor bedrijven, sportclubs, kinderfeestjes en zomerscholen

Kosten training: € 6,- per persoon per uur met een minimum bedrag van € 60,- per uur.

HIT Small Group TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 109,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 209,95 incl. btw
3x p/w training: € 299,95 incl. btw
Onbeperkt p/w training: € 379,95 incl. btw

HIT Personal TrainingVolledig individuele training

Personal training: € 54,95 excl. btw (9%) per uur
Duo training: € 39,95 excl. btw per persoon per uur
Tripple training: € 34,95 excl. btw per persoon per uur

Proefles of direct aanmelden?Vul het formulier hieronder in

personal training geven

Heb je vragen over HIT Small Group Training? Maarten Nieuwenstein Tel: 0613279979 E-mail: info@hitpersonaltraining.nl Of stuur een bericht via het contactformulier