Wat zijn HIT Trainingen?

HIT Training is hét concept van het heden en de toekomst! Bij een HIT-training gaat het om een ‘explosie’ van inspanning. In een korte tijd geef je alles wat je in je hebt. Train je zelfstandig altijd tot het gaatje? Wij denken dus van niet! Ervaar een training en ga volle bak tijdens een training mét Personal Trainer om zo het maximale resultaat te behalen! Niet alleen hou je je spieren soepel en op lengte, ook train je op je eigen niveau. Want HIT-oefeningen worden altijd aangepast op jouw niveau, fitheid en leeftijd. Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met behulp van onze HIT Personal Training!

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Wij helpen jou met behulp van een intakegesprek waarbij we alles wat betreft voeding gaan doornemen. Denk aan een voedingsadvies en diverse voedingsschema’s. Jouw progressie houden we bij met een maandelijkse vetpercentagemeting met behulp van een 4 punt huidplooimeting en gewichtsmeting. De hulp die wij jou hierin aanbieden zorgt niet direct voor dat er resultaat wordt behaald, nee. Wanneer jij dit voedingsadvies en schema(s) strak aanhoud zorgt dit voor een geweldig beachbody resultaat! Dit in geen maanden, maar slechts weken!

Bij HIT Personal Training gaan wij niet voor minimale resultaten, wij gaan voor het maximale resultaat! Ga het dagelijks leven door met een gezond, strak en stressvrij lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd. Dit willen wij met jou voor elkaar krijgen precies op de manier die voor jou goed voelt. Wil je hier geen 8 weken maar 12 weken over doen? Ook dat kan bij ons, zolang jij je hier maar goed bij voelt en het kan bijdragen aan een leven lang gezond bewegen en leven. Dromen komen uit bij HIT Personal Training!

Bij HIT Personal Training zijn wij overtuigd van onze manier van trainen, doelend op voorgaande behaalde resultaten. Tijdens training zijn wij continu bezig met het instrueren van jou wat betreft beweging, voeding en andere tricks om het ultieme lichaam te krijgen van jouw dromen. Lukt dit niet alleen dan gaat het bij ons zeker lukken! Met jouw motivatie, onze kennis en inzet van beide is een beachbody dichterbij dan ooit! Ga voor een gezonde toekomst en vraag jouw Personal Training vandaag nog aan in het contactformulier onderaan de pagina!

Info@hitpersonaltraining.nl
www.hitpersonaltraining.nl
Tel: 06-13279979

HIT Club TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 32,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 61,95 incl. btw
Onbeperkt p/w training: € 84,95 incl. btw
Strippenkaart (10x):
 € 89,95 incl. btw
Studenten met een studentenkaart ontvangen 30% korting op het abonnement!

HIT Kids & Jeugd TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 20,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 29,95 incl. btw
3x p/w training: 
€ 39,95 incl. btw
Strippenkaart (10x): € 74,95 incl. btw

HIT Team TrainingTeamtraining voor bedrijven, sportclubs, kinderfeestjes en zomerscholen

Kosten training: € 6,- per persoon per uur met een minimum bedrag van € 60,- per uur.

HIT Small Group TrainingMaandelijkse kosten

1x p/w training: € 109,95 incl. btw (9%)
2x p/w training: € 209,95 incl. btw
3x p/w training: € 299,95 incl. btw
Onbeperkt p/w training: € 379,95 incl. btw

HIT Personal TrainingVolledig individuele training

Personal training: € 54,95 excl. btw (9%) per uur
Duo training: € 39,95 excl. btw per persoon per uur
Tripple training: € 34,95 excl. btw per persoon per uur

Neem contact opVul het formulier hieronder in

Heb je vragen over HIT Team Training? Maarten Nieuwenstein Tel: 0613279979 E-mail: info@hitpersonaltraining.nl Of stuur een bericht via het contactformulier