Binnenlocatie

In de binnenlocatie trainen we op kunstgras en rubberen tegels die een fijne demping voor spieren en gewrichten geven. Op het rode sprinttrack kunstgras voeren we de sprint en loopvormen uit, daarnaast op het zwarte kunstgras het voetenwerk en grondoefeningen. Op de hoge kwaliteit rubberen tegels doen we voornamelijk het kracht en kickboksen. Na de training kunt u aan de bar staan en een gezonde eiwitshake of reep nemen. Het adres is de Industrieweg Oost 5B-9, 6662 NE te Elst naast de Medipoint. Parkeergelegenheid is hier het gehele jaar door, het parkeren is gratis en goed met de auto en fiets bereikbaar. Treinstation Elst zit om de hoek op zo’n 500 meter afstand.

IMG_7913

Buitenlocatie

De buitentrainingen vinden plaats op de blauwgekleurde Outdoor Fitness Zone bij de Rijkerswoerdse Plassen in Arnhem. Hier zijn diverse attributen waarmee intensief en uitdagend kan worden getraind. In de avond is het veld tot in de late uurtjes verlicht. Het adres is rijkerswoerdsestraat 4 te Arnhem. Parkeergelegenheid is in het winterseizoen vanaf oktober – maart gratis. In het hoogseizoen kan de auto in de woonwijk op 150 meter afstand geparkeerd worden. Ook is er de mogelijkheid om een parkeerkaart via de organisatie ‘’Uiterwaarde’’ voor € 30,- aan te schaffen. U heeft dan de mogelijkheid om op alle parken en wateren van de uiterwaarde (bijv. watergoed) gratis te parkeren. Verder is het voor fietsers en bromfietsers makkelijk bereikbaar. Vanaf station Arnhem centraal kan de bus met lijn 2, 6 en 331 gepakt worden.

Meer info of direct aanmelden?Vul het formulier hieronder in

Personal Trainer Zetten

Heb je vragen over HIT? Maarten Nieuwenstein Tel: 0613279979 E-mail: info@hitpersonaltraining.nl Of stuur een bericht via het contactformulier

Beste klanten, sinds kort sta ik op de website van Choose Sportschool. Deze vergelijkswebsite brengt iedere klant bij zijn of haar wenselijke sportschool of personal trainer aan de hand van een aantal criteria. Wil je meer informatie hebben bekijk de website van Choose Sportschool eens. Vind, vergelijk en zie hoe het werkt.